Csillagmesék®

Csillagmesék®

Felnőtt mesebarátok figyelmébe:

Ahhoz, hogy eligazodjunk a világban jó tudni, hogy miben vagyunk épp benne, milyen önmegvalósításunk közege. A természetben kb. 30 naponta más és más hatások, erők érvényesülnek. Mi, emberek is érezzük ezeket a változásokat, 30 naponta újba lépünk, más törvények hatnak.

Csillagmesék® meseterápiás sorozat alkalmain hónapról hónapra az évkörben éppen időszerű csillagjegy minőségével ismerkedünk meg egy-egy szép magyar népmese által.

Az egyes jegyérvénytartamok kifejtésekor az adott időszakban leghatásosabbjógapozíciókat és javasolt mozdulatokat, valamint az adott hónap mantráját és meditációs mondatát is megismerjük. Ezen ismeretek, valamint a mesék során kibontakozó ősbölcsesség alapján olyan életvezetési segítséget/támogatást kapnak a résztvevők, melyből ELŐRE tudható, hogy mely hónapban mire jó ügyelnünk testi-lelki-szellemi szinten.

Csillagmesék® sorozat alkalmait mesekirándulások és mesecsoportos foglalkozások alkotják. Decembertől külön jógás mesecsoport is indul. Így télidőben is tudunk majd együtt mozogni.

Jenei Gabriella – mesemondó, művelődésszervező, andragógus, grafikus
FB-oldal: Mesélde és Rajzolda®

Leave a Reply

Your email address will not be published.