Még aznap este…

Még aznap este…

… kaptuk ezt a szívből jövő visszajelzést napunkról:

 

Drága Tündi és Gabus!

Nagyon köszönöm nektek a mai napot!

Végigbőgtem a kezdést, a nyitóbeszédeket, annyira átjárt a nem leírható jóérzés, ami már reggel, az oltár elkészítésekor is bennem volt. Az első pillanattól úgy éreztem, mintha ott lennék veletek egy térben.

Hihetetlenül megnyugtató mindkettőtök hatalmas tapasztalata és magabiztos tudása. Hiteles tanítóknak tartalak benneteket, és tényleg teljes szívemmel adtam át magam a napnak és nektek.

A nap minden perce sokat adott nekem, egyszerűen jó benneteket hallgatni, szívet melengető, szeretetteli a veletek való kapcsolódás, még ha egyoldalú is ez ilyenkor.

Egészen bele tudtam engedni magam a „feladatokba”, mind a mozgásba, mind az éneklésbe, a lazításba, az imádságokba. A zenés mozgás csodás volt, a mese és az utána történő gömbös gyakorlat is különleges.

Valóban szent térré vált a kis lakásom, és rájöttem, hogy az egész szinte egy nagy oltár lett. 🙂

…szeretnék elköteleződni az éves jelenlét mellett. …a szerfolyam segíteni fog a közepemben Boldogasszonyként maradni.

Köszönöm még egyszer a csodás napot!

Ölellek benneteket sok-sok szeretettel: XY

 

Annyira jó tudni, hogy ami szívünkből-lelkünkből tör elő, az megfogan érző, tiszta szándékú nővéreinkben! Hála érte! Köszönet e kedves, szíves levélért! <3
—————————————–
A „Mindennapi Rítusaink – mesés beszélgetések és szerek az évkörben” c. SZERFOLYAMUNK-ra online bármikor, egy-egy alkalomra is be  lehet kapcsolódni. Az egész napos eseményt boldog asszonnyá válni kívánó nővéreinknek szánjuk.

Tartják: Jenei Gabriella mesemondó-művelődésszervező és Kornhoffer Tünde jógaterapeuta
Jelentkezni itt lehet: kornhoffer.tunde@hotmail.hu
Az online módon való részvétel díja: 10.000 ft/fő/alkalom

Leave a Reply

Your email address will not be published.