Események betöltése

Csillagmesék® OnLine – BIKA – „C”-alkalom

2020.05.10. @ 17:00 - 20:00
3000forint/fő
  • Ez az esemény elmúlt.

A Bika havában JÓ lenni! S mert ilyen jó itt és most, minden megmozdulás, elindulás nehezen megy. Igencsak erős vonzás kell ahhoz, hogy nekiálljunk dolgainknak. Így van ezzel Bika-mesénk hőse is. És mégis elkezdi, mégis végigviszi mindazt, ami vágya eléréséhez kell. S ha neki sikerült, akkor nekünk is megy! Hiszen a MeSe a valóság MáSa, ahogy ezt már tudjuk mi, mesebarátok mindannyian… 🙂

A nehézségekkel együtt járható az út, kivívható a boldogság a Bika jegyérvénytartamában is. A csapdákra, nehézségekre pedig éberek leszünk, ha megismerjük ezt a remek magyar népmesét, melyben minden bikaság magasabb oktávja kerül terítékre.

—————

A Csillagmesék® sorozat alkalmain mindig az adott csillagjegy tudnivalóival dolgozunk. Egy szép magyar népmese által ismerjük meg a különböző asztrológiai jegyek tulajdonságait. A terápiás részben aztán új szemmel nézünk rá örömeinkre és bánatainkra. A magyar népmesékben rejlő megoldókulcsokkal feltárul utunk előttünk álló szakasza, a következő szükséges lépéssel/lépésekkel egyetemben. Szent beszélyeink így vezetnek el bennünket önmagunk kiteljesítéséhez.

Details
Date: 2020.05.10.
Time: 17:00 - 20:00
Cost: 3000forint/fő
Helyszín
Venue Name: OnLine térben
Szervező
Organizer Name: Jenei Gabriella
Email: