Események betöltése

Következő Események

Find Események

Event Views Navigation

február 2020

VÍZÖNTŐ – Csillagmesék®

A RÓZSA NEVE, Maros utca 22.
Budapest,
február 6 @ 18:00 - 21:00
4.500forint/fő

E hónapban ereje meglazítja a megmozdíthatatlannak vélt korlátokat. Szellemileg óriási erőfeszítéseket teszünk, hogy oldódjunk a tél szigorából. Ehhez a módfelett különös minőséghez egy szépséges magyar népmese által kerülünk közelebb. ——————————————————————————- A Csillagmesék® sorozat alkalmain mindig az adott csillagjegy tudnivalóival dolgozunk. Egy szép magyar népmese által ismerjük meg a különböző asztrológiai jegyek tulajdonságait, s szót kerítünk a jógaéletmódban alkalmazható ászanák és meditációs területek, valamint mantrák hatására is. Felnőtt mesebarátokat várok szeretettel! Bejelentkezni szükséges.

Csakramesék® – Torokcsakra

A RÓZSA NEVE, Maros utca 22.
Budapest,
február 9 @ 15:00 - 19:30
7.500forint/fő

A szó teremtő ereje a mesékből is kiviláglik. Vegyük például azt az esetet, amikor erdei házikóra bukkansz. Bekopogsz, belépsz, s akkor jó ha megfelelően köszöntöd az ottlakót, mert különben…! :o) Ugye, hogy ugye? Szavainkkal, kifejezési módunkkal egy bizonyos rezonanciasávba tesszük magunkat. Ha szeretetet akarok, szeretetteljes szavakat, mondatokat használok, s szeretetteljes módon beszélek minden értelemben. Ahogy a mesehős és táltosa szerelmetesen értekeznek: „Édes gazdám! – Kicsi lovam!”, úgy mi is megvalósíthatjuk magunk számára a nekünk megfelelő, vágyott érzelmi közeget szavainkkal, gesztusainkkal.…

március 2020

Csakramesék® – Harmadik szem csakra, avagy a Homlokcsakra

A RÓZSA NEVE, Maros utca 22.
Budapest,
március 1 @ 15:00 - 19:30
7.500forint/fő

A homlokunk közepén lévő erőközpontunk a belső látásért felel, s a megérzések kapcsolódnak hozzá. Általa látunk tovább önmagunknál. Ahogy álomban is tovább, többet látunk mint ébren. Álmunkban a harmadik szemmel látunk, a fizikai szemünk csukva van. (Álmodáskor mind az öt érzékünk pihen, inaktív.) A belső képek egyetemesek, a kollektív tudatalattiból származnak, illetve saját megélt tapasztalataink rendeződnek mítikus mintázatokká. Álmokból, belső képekből születtek az ősmesék (a spirituális, belső utazások mellett). S mesék által álmodhatjuk meg, teremtjük mindennapi valóságunkat. Ezt a képességünket,…

HALAK – Csillagmesék®

A RÓZSA NEVE, Maros utca 22.
Budapest,
március 5 @ 18:00 - 21:00
4.500forint/fő

A Halak mítosza megváltói mítosz. S ez néha meglepő formában adódik, ahogyan jelen mesénkben is látjuk majd. Aki nem hiszi, járjon utána! :) ——————————————————————————- A Csillagmesék® sorozat alkalmain mindig az adott csillagjegy tudnivalóival dolgozunk. Egy szép magyar népmese által ismerjük meg a különböző asztrológiai jegyek tulajdonságait, s szót kerítünk a jógaéletmódban alkalmazható ászanák és meditációs területek, valamint mantrák hatására is. Felnőtt mesebarátokat várok szeretettel! Bejelentkezni szükséges.

Csakramesék® – Koronacsakra

A RÓZSA NEVE, Maros utca 22.
Budapest,
március 22 @ 15:00 - 19:30
7.500forint/fő

Csakra utazásunk a 7 főcsakrán véget ér, betetőződik. Felkerül a fejünkre a korona, királyává válunk saját életünknek. Uraljuk erőinket itt az Úr-alma erőközpontban, ahogy táltosaink nevezték a legfelső erőkereket. A szolmizációs hangok legmagasabbika, a TI ezen csakrához tartozik, értelme: „Ti egyek vagytok velem!” – mondja a Teremtő, az Isten, akit immár belülről ismerünk. Áldás az Utazón, az Útnak indulón, az Úton járón! Utoljára vár benneteket a második Csakramesék® jógával tanfolyam műhelyalkalmán Jenei Gabi mesemondó-meseterapeuta és Hevesi Kati gerincjóga oktató.

KOS – Csillagmesék®

A RÓZSA NEVE, Maros utca 22.
Budapest,
március 26 @ 18:00 - 21:00
4.500forint/fő

A Kos havában kibontakoztatjuk erőinket, nagy lendülettel belevágunk világunk felfedezésébe, életünk kiteljesítésébe. A Természetből merítünk ilyenkor. No, meg egy remek magyar népmeséből! :o) ——————————————————————————- A Csillagmesék® sorozat alkalmain mindig az adott csillagjegy tudnivalóival dolgozunk. Egy szép magyar népmese által ismerjük meg a különböző asztrológiai jegyek tulajdonságait, s szót kerítünk a jógaéletmódban alkalmazható ászanák és meditációs területek, valamint mantrák hatására is. Felnőtt mesebarátokat várok szeretettel! Bejelentkezni szükséges.

+ Események exportálása