Rólam mondták

Home // Rólam mondták

Gyömörey Bengyel Andrea

Anaya női- és kismama jógaoktató, Ayurvédikus babaápolás és babamasszázs oktató, Női körvezető, képződő Szertartásvezető és Méhnővér
facebook.com/holdfenykornoiter

Gabus már az első meséjével elvarázsolt

és elragadó lényével azonnal szívembe került. A belőle áradó bölcsesség, megérkezettség egy biztonságos burokkal ölelt körbe a Mesekiránduláson is, ahol kapcsolódva önmagammal, a társakkal és a nagy egésszel láthattam rá aktuális helyzetemre, feladatomra. Gabus a finoman a másikra hangoló képességével, szeretetével, tudásával, derűjével tudja megszólítani valódi önmagunkat, lélektől-lélekig hatóan.

Lévai-Pintér Csilla

LEMangURIA foglalkozásvezető és tervezőgrafikus
facebook.com/laucsilla

Szeretek Gabussal találkozni,

kapcsolódni akár baráti beszélgetésre, együtt-létre, akár valamelyik csoportjában résztvevőként. Szeretem a vidám, kerek, csacsogó Női lényét és a megtartó, mély és alázattal teli, elfogadó Segítőt, aki mély odaadással és mellette csattanó vidámsággal vezet csoportokat. A rajzcsoportok évekkel ezelőtt pár alkalom alatt megnyitottak bennem egy gyerekkorban bezárt kaput, azóta képes vagyok újra lélekből rajzolni. Mesecsoportjai számomra kifejezetten kedvesek. Én szeretek mélyre merülni, ahonnan néha nehéz visszajönni. Ezzel szemben a mesék világában utazni sokkal könnyedebb, finoman transzformáló lehetőség az önmegismerés és kiteljesedés útján.

Nagy Timea

Női önismereti tanácsadás, Női szertartások, Méhgyógyítás
eletedhosnoje.hu

Gabi lénye egyszerűen elbűvölő.

Olyan szelíden előcsalogatta a bennem élő gyermeket, annak kíváncsiságát, játékosságát, aminek hatására magamba elmerülve izgatottan hallgattam a meséket. A hangja egyszerűen magával ragadott és a mesék hatására átváltoztam, utaztam, magammal találkoztam. Rengeteg felismerést tettem, és rádöbbentem, hogy a mesékben mennyi varázs, szakralitás van és mennyire gyógyító ez egy felnőtt számára is. Mindeközben teljesen ellazultam, igazi pihenés és feltöltődés is volt számomra a vele töltött idő, mert teljesen a jelenben tartott és kikapcsolt a hétköznapok kattogásából.

Gyenesei Kriszti

NIA-tánc oktató, Női szertartásvezető
krisztinia.hu

Saját verse a mesecsoport után:

Meseországban járva a tejút hídján.
Csillagokkal karöltve vezetett sétám.
Ragyogó fényük mutatta az utat,
míg meg nem találtam a gyémánt kutat.
Vízéből nagyot kortyintottam én,
s szívemet elöntötte a fény.
Gyógyító szeretet járta át testem.
Köszönöm, hogy újra Önmagam lettem!

Molnár-Guessous Anissa

magyar-marokkói hennafestő

Gabussal 10 éve ismerkedtem

meg a rajzolás révén egy olyan időszakban, amikor hosszabb külföldi kinttartózkodás után újból kerestem a gyökéreresztés lehetőségét itthon. Ebben az első találkozásban minden benne volt, ami gyermekkoromat teljessé tette: otthonra találás érzése, csoda, rajz, lélekemelő beszélgetés és alkotást segítő hangulat, szívmelengető emberek köre. Gabusban igaz barátra leltem, aki kézenfog a magam felé vezető úton az elfogadás, a színek és ősi történetek szárnyán.

Pécsi Judit

Gabus meseterápiás délutánjait imádom!

Elvisz egy varázslatos világba, ami ismerős, kedves, a boldog gyermekkort idézi. Most, felnőtt fejjel ránézni a mesebeli tájakra, szereplőkre és történetekre nagyon pontosan és tisztán meg tudja mutatni, mi is van a lelkemben éppen. Mi bánt, mivel küzdök, miért vagyok hálás. Gabus kérdéseivel, meglátásaival gyönyörűen segíti ezt a folyamatot, kézen fog és felemel! Újra és újra rácsodálkozom, milyen mély tudással és érzékenységgel teszi!

Hidvégi Judit

Királykisasszony

Drága Gabi!

A meseterápiáddal egy új világot nyitottál bennem. Ráláttam és rátaláltam igazi önvalómra! Köszönöm Neked, egy csoda vagy! Mindenkinek ajánlom!

Domokos Gábor

Hogy mit kapok Gabus mesecsoportjaiban?

Szeretetet, figyelmet, érzéseket, érdekes gondolatokat, kellemes embereket…….
És utána? Számomra a legfontosabb: Ezt az együtt töltött időt semmire nem cserélném!

Nagy Erika

(Anaya női jógaoktató képzés)

Fantasztikus élmény volt

a Gabival való találkozás! – még akkor is, ha belealudtam a mesébe. Hihetetlen érték!

Madarász Hajnalka „Pirki”

Természet és mese.

A hétköznapi rohanásban szokatlan kombináció. Az erdőben tett túra fizikailag, a mese pedig lelkileg vitt beljebb. A meghallgatott történetrész után az ösvényen baktatni tökéletes ráhangolódást nyújtott a mesére. A kérdésekkel a cselekménybe helyezkedve pedig valóságommá vált a mese. Így a megoldás felé vezető következő lépés is, egyszerűen, logikusan megmutatkozva. Hálásan köszönöm a tapasztalást.

Virág

óvodapedagógus tanuló

Mesemondó körben vettem részt.

Gabi egy olyan légkört teremtett , amiben nem éreztem feszélyezve magam, szabadon kibontakoztam. Tapasztalataimat megosztottam a többiekkel, akik figyelemmel meghallgatták. A mese nagyon tetszett, Gabi segítségével ráébredtem arra, hogy mi az, amire szükségem van és amin dolgoznom kell. Tanulságos és egyben kellemes élmény, mindenkinek ajánlom!

M. E.

Csodálatos dolog úgy mesét hallgatni,

hogy közben ég a gyertya, pislog a szem, egyre lejjebb, s lecsukódik, azzal együtt egy másik világba cseppensz és itt kezdődik az utazás.
Érzed a főhős fájdalmát és elégedett vagy végül egy nagy sóhajtás közepette, amint érzed, hogy végül Mindig Minden Jóra Fordul.
Igen, vagy még jobbra! Nem csak a mesében… A Te kerek erdődben is!
Csak vess három bukfencet s meglátod!

Czinger Márti

Egyszer hallottam őt mesélni,

de bennem előjött az a kicsi lány, aki még csak kereste a betűket, formálta a szavakat, és elvarázsolódott, amikor csak mesét olvasott, vagy hallott. Csodálatos világba kalauzol Gabi mindenkit a hangjával, egyéniségével. Örülök, hogy ismerhetem őt. <3

Sok szeretettel ajánlom a mese foglalkozásait!
És bízom abban, hogy hamarosan nekünk is részünk lesz benne Győrben.

Pécsi Mariann

Gabus meséi pont ugyanazok,

mint amiket már gyerekként is annyira imádtam. Ugyanaz, de most egészen más élményt jelent, minden szava beavatás, szimbólum, fejlődéstörténet. Az Én történetem, ha hagyom, hogy Gabus vezessen.
Mert Ő, a mesemondó, mindent lát és mindent tud, 😉 de figyelmes és türelmes, a hallgatóira bízza, hogy kibontakozzanak és megnyíljanak. Amikor elakadok és nem tudom kimondani vagy felismerni a mesében átélt tapasztalatot, akkor Ő az, aki finom kérdéseivel rávezet.
Sokat kaptam a meséitől, pár mondatban nehéz összefoglalni. Ezt át kell élni! Gyere el, légy nyitott és tapasztalj! Ahogy a szegény legény útra kél s világot lát…

Gyöngyi és Benjámin

Mindig különleges alkalom

a Gabus meséjét hallgatni és utána átbeszélni, hogy mit is jelentett nekem most ez a pár perces regélés.
A sok aha-élmény és/vagy „én nem is erre gondoltam” megtapasztalása, Gabus segítő iránymutatásával, különleges lehetőség az Úton járóknak.

Góra Gabriella

Amikor Gabus mesél, az olyan varázslat, mintha visszarepülnék az időben….

Segít, hogy az életemre ránézzek azzal az ősi bölcsességgel, ami évezredek során alakult ki, maradt fenn a népmeséinkben.
Mint csillag az éjszakában, képes most is utat mutatni, a sötét EReDŐből VILÁGosságra juttatva. A mesék vezetésével önmagunkra, életünkre esik a fény: hol tartunk most, mi lehet a következő lépés…
Ehhez az utazáshoz Gabus kedves, érzékeny és avatott segítő. Szeretettel ajánlom.

Hevesi Katalin

Gerinctorna oktató és gyógymasszőr

Szerencsés vagyok, hogy lassan 20 éve követhetem Gabus munkásságát.

Az első rajzóráktól kezdve a mai meseterápiás tevékenységig. Láthattam mindezt finomodni, csiszolódni, letisztulni az elképzeléstől a megvalósulásig. És ez a folyamat állandóan csak szépül, gazdagodik. Nagyon tisztelem Gabusban, hogy a tanulásra, fejlődésre fordított  időt és energiát visszaforgatja a tanítványok, résztvevők felé. Minden alkalommal újabb és újabb tudást ad át, átragyogja jelenlétét az adás, tanítás, segítségnyújtás öröme. Ő az, aki hiteles számomra, mert tudom, hogy mennyi-mennyi saját tapasztalat van amögött, amiről beszél, mesél, előad. Mindig önmagát adja, kinyílva az Ég felé és a hallgatóság felé egyaránt. Büszke vagyok, hogy barátnőmként is tisztelhetem őt.

Kovács Ágnes

Angoltanár

2018 őszén egy kedves barátom ajánlására elmentem egy mesés túrára Gabusékkal,
ahol már az első alkalommal azt éreztem, hogy valami megmozdult. Szinte megelevenedett a mese a valóságban is. Ez nem ijesztett meg egyáltalán, sőt nagyon izgatottan vártam a következő mesés túrát. A következő alkalommal is csodálatos élményekben volt részem, úgy éreztem, mintha egy másik világba léptem volna be és ez megmutatkozott a valóságban is, mert a túra végén különleges látványban volt részem. A lemenő nap fénye pont a velünk szemben lévő fekvő harcosnak becézett hegyre vetődött, olyan volt, mintha a fekvő férfi alak aranyba öltözött volna. Körülötte minden más szürke volt és párás, ilyennek még soha azelőtt nem láttam, pedig ezt a tájat látom az ablakunkból minden nap.
A legutóbbi mesés alkalom szintén nagyon sokat segített. A mesében lévő szimbólumokat próbáltam a hétköznapi életben is felfedezni és nem maradt el az eredmény. Álmomban is és a valóságban is csodálatos dolgok történtek velem. Már nagyon várom a következő alkalmakat, mert úgy érzem, hogy mindig egy kicsit közelebb kerülök önmagamhoz és rátalálok arra az útra, ami miatt megszülettem. Köszönöm Gabusnak az odafigyelését, a segítségét és azt, hogy mindig olyan nagy alapossággal választ nekünk mesét!

Villő

Gabus a mesemondó.

Minden porcikája mesél.
Ízesen formálja a szavakat.
Szövi a mesefonalakat.
Meséivel sok mindenre rávezet.
Gyógyítja testedet, lelkedet.