Csakramesék jógával

Home // Műhelyek // Csakramesék jógával

„Az önismeret gyógyít, a gyógyulás önismeretet hoz.” – A legeslegelső csakramesék tanfolyam tervezésekor bukott ki belőlem ez a mondat, arra a magamnak feltett kérdésre válaszul, hogy MIÉRT legyen olyan, hogy Csakramesék, mi a célom, vágyam ezzel a sorozattal.

Az önismeret alap az önmegvalósítás útján, főleg ha van mit meggyógyítani magunkon. S mert az önismeretet jó úgy kezdeni, hogy megnézem HOL, miben lakozom, ezért aztán halhatatlan szellemem fizikai burkát, s a finomabb, ún, energiatestem rendszerét is szükségesnek gondolom tanulmányozni. S mivel nekem a jóga az az út, ahol ezt tehetem, erre esik most is a választásom.

Mesemondóként, a táltosmesék továbbéltetőjeként tudom, hogy mágus őseink tapasztalataik nagy részét népmesékben hagyták ránk. Az ezen történetekbe rejtett megoldókulcsok által a hét főcsakra életterületeinek oldására (is) kap lehetőséget az, aki a néphagyomány és táltosvilágkép ismerete által felfejti ezeket a kódokat. Ebben tudok segíteni, s erre nyújt lehetőséget két évad után újból a CSAKRAMESÉK JÓGÁVAL-sorozat, melyet ezúttal Kornhoffer Tünde jógaterapeuta-jógamesternővel együtt tartunk.

Tündi a 7 fő energiaközponttal ismertet majd meg bennünket, s ezek feltöltésének igazi, tiszta technikáit tanítja meg nekünk. Célunk, hogy magasan tarthassuk energiaszintünket, s ez nemcsak hogy lehetséges, hanem amint megtapasztaljuk majd: EGYSZERŰ!
A táltosok tanításából tudjuk, hogy az Egy maga Isten. Az Egy-szerű szó így Isten-szerűt jelent. Az istenszerűre összpontosítunk hát együttléteinkkor, a tenmagra (önvaló vagy átman), oda, ahol te is ten vagy és én is ten vagyok…

A Csakramesék jógával-sorozat 8 alkalma online és személyes módon is elérhető – a mindenkori járványügyi szabályok betartása mellett. Minden alkalom élő közvetítéssel történik, ahol a személyes résztvevők nem látszanak, csak Tündi az Aranycsillag JógaTérben és Gabus az otthonában. A felvételek fennmaradnak a zárt csoportban, ahol a tapasztalatok megosztása és kérdésfeltevés/-válaszolás történik.

A Csakramesék jógával alkalmak keddi napokon tartatnak de. 10 órától du. 3 óráig, közben rövidebb szünetekkel és egy hosszabb, egy órás ebédszünettel. A napirend így alakul:

10.00-12.30: adott főcsakra ismertetése és jógagyakorlás (Tündi)

12.30-13.30: ebédszünet

13.30-15.00: Mese-szer (Gabus)

IDŐPONTOK:

  1. 2021 szeptember 21. GYÖKÉRCSAKRA
  2. 2021 október 19. SZAKRÁLCSAKRA
  3. 2021 november 16. ERŐCSAKRA
  4. 2021 december 14. SZÍVCSAKRA
  5. 2021 január 25. TOROKCSAKRA
  6. 2021 február 22. HARMADIK SZEM CSAKRA
  7. 2021 március 22. KORONACSAKRA
  8. 2021 április 19. Összegzés és Mese-beavatás

A Csakramesék jógával-sorozat helyszíne: Aranycsillag JógaTér
1237 Budapest, Pistahegyi út 15/A

Ide várja Tündi a személyesen részt venni szándékozókat, a mindenkori járványügyi szabályok betartása mellett.
A Mese-szereket Gabus az otthonából közvetíti. A Tündinél jelenlévők nagy képernyőn együtt követik a mesemondást, a vezetett imaginációt és a mesemagyarázókat.

Részvételi díj a 8 alkalmas sorozatra ÖSSZESEN: 64.000 ft

A jelenleg fennálló pandémia okán nem biztos, hogy minden alkalom megtartható személyes részvétellel, ezért egységes díjat fizet mindenki, akár online akár jelenléttel csatlakozik a programhoz.

A fizetés módja:

Az első alkalom ELŐTT utalással: 8.000 ft

Elköteleződőknek a második alkalom ELŐTT utalással: 56.000 ft

JELENTKEZÉS: kornhoffer.tunde@hotmail.hu

Szeretettel várjuk az égig érő fán magasba jutni vágyó társainkat!

Gabus és Tündi