Események betöltése

Csillagmesék® – A Mérleg meséje – meseterápiás csoport

2019.10.10. @ 18:00 - 21:00
4.500forint/fő
  • Ez az esemény elmúlt.

Amikor őszbe fordul az idő és egyre hűvösebb és sötétebb van kint, akkor a BELSŐ TÜZEK felé fordulunk. Ha nem találjuk, akkor gyaníthatjuk, hogy Walaki elrabolta. Ilyenkor belső harcosunkat, hősünket indítjuk útnak, hogy visszaszerezze azt, ami a miénk, ami melengeti és fényesíti szívünket-lelkünket a zord időkben.

Mesemondó-meseterapeutaként minden lelki munkához a népmesék segítségét veszem igénybe. Idén ősszel különösen kedves mesémet mondom majd el nektek. Olyan történetünk lesz, melynek alapján a FÉRFI SÁRKÁNYOK HÁROM ALAPFAJTÁJÁT azonosítjuk majd be. Így aztán lesz esélyünk észrevenni őket a hétköznapokban, mert sárkányok ma is vannak! S ha felismerjük őket, akkor az elhárításukra is adódik lehetőségünk, hiszen eszközzel is szolgál számunka ez a szépséges táltosmese, amit a Mérleg-mese estünkön mondok majd el nektek.

A Csillagmesék®  sorozat alkalmain  az adott csillagjegy tudnivalóival dolgozunk. Egy szép magyar népmese által ismerjük meg a különböző asztrológiai jegyek tulajdonságait, s szót kerítünk a jógaéletmódban alkalmazható ászanák és meditációs területek, valamint mantrák hatására is.

A meseterápiás csoportba felnőtt önismeretfüggőket várunk.

u.i.: A belső sárkányokkal egy későbbi időpontban számolunk majd le. Hamarosan írok arról is.

Details
Date: 2019.10.10.
Time: 18:00 - 21:00
Cost: 4.500forint/fő
Esemény CategoryCsillagMesék®
Helyszín
Venue Name: A RÓZSA NEVE
Address: Maros utca 22.
Budapest,

+ Google Térkép
Szervező
Organizer Name: A Rózsa Neve