Események betöltése

A Halak havának meséje

március 5 @ 18:00 - 21:00
4000 forint
  • Ez az esemény elmúlt.

A Halak havában a Jupiter bolygó van otthon, a Vénusz pedig erőben. Ez így együtt igencsak jóságokat ígér. És azért ne legyünk naívak! Minden helyzetnek megvan a maga buktatója, úgy is mondhatnánk, hogy a küszöbőre! A Halak havában a jóhiszeműségünk áldozatai lehetünk. A teljes önátadás erény, és csak az arra érdemesnek jó ha átadjuk magunkat. Egy varázslatos történet segít bennünket jól megélni a halakságot, hiszen amilyen hónapban vagyunk, az mindannyiunkra hat, nem csak a jegy szülötteire. Mi, mindannyian kicsit Halak vagyunk most. (Én pedig teljes egészében! 🙂 🙂 🙂 )

Együttlétünkkor szót ejtünk Halak minőségről mélyebben és bővebben, és javaslatot kapnak a résztvevők a jelen időegységben leginkább megfelelő jógagyakorlatokra (ászanák) és a leghasznosabb meditációs területekre is.

Az online csatlakozás a levelezőrendszerbéli MEET-programmal történik. Látjuk és halljuk majd egymást, kérdezni, gondolatot megosztani ér és hasznos.

Az alkalom 3 órás, közben 1 (vagy ha szükséges 2) rövid szünettel. Nagyobb létszámú csoport esetén kisebb hosszabbítás várható (negyed óra-20 perc).

Részvételi díj: 4000 Ft

Bejelentkezés: jegabu@gmail.com

A mesés beszélgetésre FELNŐTT mesebarátokat várok szeretettel.

Jenei Gabriella „Gabus”
mesemondó, művelődésszervező

Details
Date: március 5
Time: 18:00 - 21:00
Cost: 4000 forint
Helyszín
Venue Name: OnLine térben