Események betöltése

IKREK – Csillagmesék®

2019.05.25. @ 15:00 - 19:30
7.500forint/fő
  • Ez az esemény elmúlt.

Az Ikrek a kettősség, a versengés mítosza. A vetélkedés akkor válik emberhez méltóvá, amikor egymásért és nem egymás ellen történik. És ez elsőre nem megy. Általában. Többnyire. Kell a csiszolódás, a tanulás, a fejlődés. Főleg, amikor (LELKI/SZELLEMI értelemben értve!!!) nem királyi szintről indulunk, hanem szegény ember, majd kereskedő házából. Hogy innen indulva királyi úton járhassunk, ahhoz sok mindenen változtatnunk kell.

Igen, az Ikrek próbatétele lélekpróba. A benne lévő küzdelem a jobbulásért folyik. Önismeret, önuralom, egyéniség kibontása a lépései. Aki valakivé válik, az tud csak továbblépni, az ér vissza oda, ahonnan elindult: a Teremtőhöz, az ős-ághoz, az égihez. Emelkedjünk!

—————-
A Csillagmesék jógával® sorozat alkalmain mindig az adott csillagjegy tudnivalóival dolgozunk. Egy szép magyar népmese által ismerjük meg a különböző asztrológiai jegyek tulajdonságait, s szót kerítünk a jógaéletmódban alkalmazható ászanák és meditációs területek, valamint mantrák hatására is.
A meseterápiás csoportot egy órás gerincjóga egészíti ki, melyet Hevesi Katalin gerincjóga oktató vezet. Így test, lélek és szellem egyaránt megkapják ami jó nekik.

Details
Date: 2019.05.25.
Time: 15:00 - 19:30
Cost: 7.500forint/fő
Esemény CategoryCsillagMesék®
Helyszín
Venue Name: A RÓZSA NEVE
Address: Maros utca 22.
Budapest,

+ Google Térkép