Események betöltése

Gyertyaszentelő, avagy Tűzszentelő Boldogasszony-szer

február 2 @ 10:00 - 12:00
5000 forint

Az eleink tűztiszteletét idéző ősi ünnepünk táján a Nap már egy „bakugrással” magasabban araszol az égi mezőn. Szusszan a föld, ébrednek a fák, megindulnak a télen lecsendesült, lelassult életerők. Ébred a Belső Tűz a természetben.

Felébred(het)ünk mi, emberek is. Életünkről elmúl(hat) a baj, a homály. A világosság növekedésének ideje új korszakot nyit(hat) mindannyiunk számára. Ha megengedjük magunknak, hogy a tisztító szent tűz átjárja lelkünk, hogy éltessen, megszenteljen bennünket. A kiégett télhordalék helyére így beárad az életerő. EZÉRT teszünk szert e napon. ÁLDÁS.

————————————-

A „7+1 Boldogasszony-kör” szereit az Aranycsillag JógaTér-ben (1237 Budapest, Pistahegyi út 15/A) tesszük a mindenkori járványügyi szabályok betartása mellett. Ide várjuk azokat, akik személyesen lehetnek velünk.

Minden szeres napon de. 10-től 12-ig leszünk együtt. Az Aranycsillag JógaTér-ben (1237 Budapest, Pistahegyi út 15/A) tartjuk a szereket,  (A mindenkori járványügyi szabályok betartása mellett leszünk együtt.)
Az online kapcsolódóknak közvetítjük a szertartást és ők otthon követik azt a zárt FaceBook-csoporton belülről. (Az egyes szerek felvételei 30 napig fent maradnak, újraidézhetők.)

S hogy azok is tehessék a rítust, akik dolgoznak délelőtt, ezért este 6 órától ismétlünk, felvételről és kísérő jelenléttel részünkről. Ez azt jelenti, hogy szertartásvezetőként végig jelen leszünk ebben az időszakban a csoporttal távban, együtt követjük a délelőtti szer folyását, teret tartva.

A szeres alkalmak résztvevői jegyzetet kapnak leírással, imádságokkal minden szeres együttlétről.

————————————-

A „7+1 Boldogasszony-kör” keretén belüli szerekhez alkalmanként is csatlakozhatnak a résztvevők és mód van elköteleződésre is most, az egész szerfolyam elején.

  • Részvételi díj: 5.000 ft/alkalom/fő (akár személyes, akár online jelenlét esetén)
  • Egyben fizetve: 32.000 ft (4000 ft/alkalmanként és főként)

A családok dupla, a párok másfélszeres díjat fizetnek alkalmanként.

  • Dupla ár: 10.000 ft/alkalom vagy 64.000 ft egyben fizetve
  • Másfélszeres ár: 7.500 ft/alkalom vagy 48.000 ft

 

A további időpontokról, a szerekhez való kapcsolódás módjáról, szándékainkról, stb. itt tájékozódhatnak a kedves érdeklődők:

https://esztoramesemuhely.hu/2021/01/13/71-boldogasszony-kor/

 

Szeretettel várjuk minden kedves szeres testvérünket!

Jenei Gabriella mesemondó-művelődésszervező és Kornhoffer Tünde jógaterapeuta

Jelentkezés: kornhoffer.tunde@hotmail.hu

Details
Date: február 2
Time: 10:00 - 12:00
Cost: 5000 forint
Esemény CategorySzerfolyam
Helyszín
Venue Name: OnLine térben