Események betöltése

Gyümölcsoltó Boldogasszony-szer

március 25 @ 10:00 - 12:00
5000 forint
  • Ez az esemény elmúlt.

Az asszonyi termékenység nem csak az emberiség számára fontos, hanem valamiképp az egész világ termékenységének kulcsa. És ha nem lettünk anyák testileg, akkor is megélhetjük ezt a minőséget szellemi, spirituális értelemben minden holdvirágzásunkkor, amikor az eltávozó nedvekkel magunkat és másokat gazdagítunk felajánlás által.
Amikor már nincs testi jele termékenységünknek, akkor finom női megérzésünk megmutatja nekünk ezeket az időkapukat, amikor varázsolhatjuk a jót mindannyiunk életébe. Álmaink, vágyaink, terveink így létesülnek, a valóság egyre sűrűbb rétegeibe leérkeznek, s teljes megvalósulást nyernek. Így aztán világszép gyermekeket „szülünk”. S ez a Női Teremtés Útja!

Gyümölcsoltó Boldogasszonynapján Termékenység és Foganás-Szert teszünk, melyre ráerősítünk egy szép magyar népmesével Mese-Szer formájában.

Együttlétünkre férfiainkat is hívjuk várjuk! Az ő melengető szeretetük, felemelő figyelmük, biztonságot eszközlő gondoskodásuk nélkül nőiségünk nem tud kibomlani. Ahogy ők sem találják helyüket itt e bolygón, a mi ölelésünk, pihe-puha fészkünk/méhünk nélkül.

————————————-

A „7+1 Boldogasszony-kör” szereit Tündi az Aranycsillag JógaTér-ben (1237 Budapest, Pistahegyi út 15/A) tartja. A Mese-szert Gabus a saját otthonából közvetíti.
A résztvevők online kapcsolódnak, közvetítjük a szertartást, mindenki saját otthonában követi a zárt FaceBook-csoporton belülről.

Minden szeres napon de. 10-től 12-ig vagyunk együtt.

S hogy azok is tehessék a rítust, akik dolgoznak délelőtt, ezért a felvételek fennmaradnak a zárt FB-csoportunkban (30 napig), így ki-ki a számára alkalmas időpontban (lehetőleg még aznap) szert tehet. Az ünnepeknek holdudvaruk van, így ha másnap tudjátok elvégezni a szert (vagy harmadnap) az is jó, az is ér.

A szeres alkalmak résztvevői jegyzetet kapnak leírással, imádságokkal minden szeres együttlétről.

A szereket a néphagyományt és Molnár V. József tanítását követve alakítjuk női megérzéseink, hitéletünk és szertartásvezetői gyakorlatunk alapján.
A szerek szerves részét képezik a magyar népmesék. Minden szeres alkalommal elmondásra kerül egy-egy szent beszély a táltoshagyatékból.

————————————-

A „7+1 Boldogasszony-kör” keretén belüli szerekhez alkalmanként is csatlakozhatnak a résztvevők és mód van elköteleződésre is az egész átívelő átívelő szerfolyamra.

  • Részvételi díj: 5.000 ft/alkalom/fő (akár személyes, akár online jelenlét esetén)
  • Egyben fizetve: 32.000 ft (4000 ft/alkalmanként és főként)

A családok dupla, a párok másfélszeres díjat fizetnek alkalmanként.

  • Dupla ár: 10.000 ft/alkalom vagy 64.000 ft egyben fizetve
  • Másfélszeres ár: 7.500 ft/alkalom vagy 48.000 ft

 

további időpontokról, a szerekhez való kapcsolódás módjáról, szándékainkról, stb. itt tájékozódhatnak a kedves érdeklődők:

https://esztoramesemuhely.hu/2021/01/13/71-boldogasszony-kor/

 

Szeretettel várjuk minden kedves szeres testvérünket!

Jenei Gabriella „Gabus” mesemondó-művelődésszervező
és
Kornhoffer Tünde jógaterapeuta

Jelentkezés: kornhoffer.tunde@hotmail.hu

Details
Date: március 25
Time: 10:00 - 12:00
Cost: 5000 forint
Esemény CategorySzerfolyam
Helyszín
Venue Name: OnLine térben