Ima a magyarságért

Ima a magyarságért

Mindenható Teremtő Atyám, Mindenség Atyja, kéréssel fordulunk hozzád:

Teremtő Atyánk, add meg a magyarságnak, gyermekeidnek a tisztánlátás képességét, hogy megláthassuk azt, amit szemeink eddig még nem láthattak.

Add meg a tisztán hallás képességét, hogy meghallhassuk hívásodat, hogy hallhassuk szavadat és az angyali seregek szavát, és hogy ne csak azt halljuk meg, amit szeretnénk, hanem azt is meghalljuk, ami az úton tart minket.

Add meg Atyánk a tisztán érzékelés képességét a magyarság számára, hogy tisztán érzékelhessük szándékaidat, hogy tisztán érezhessük akaratodat, és tisztán érezhessük vágyaidat, hogy érezhessük Őseink szeretetét, s add meg nekünk a bölcsességet, hogy mindig úgy cselekedjünk, ahogy az a magyarságnak a legjobb.

És ha a magyarságnak megvan a tisztánlátása, tisztán hallása, s a tisztán érzékelése, akkor pedig adj nekünk tiszta szívet és végtelen szeretetet, mely által az emberiség felemelkedhet, hogy a Föld a béke és a szeretet paradicsomává váljon.

Köszönöm és hálát adok, hogy meghallgattad kéréseinket!

Legyen így!

ÁLDÁS.

(Az imádságot nemrég kaptam egy kedves ismerősömtől és annyira jólesett a higgadt, szelíd hang és a tartalom egyszerű tisztasága, hogy azóta áldom a szerzőt, akinek sajnos a nevét sem ismerem, ezért nem említhetem meg.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.