Csillag-Mese-Szer – TÉL

Csillag-Mese-Szer – TÉL

Kedves Mesebarátom! Hogy mindig rendben lehessél bent, akármi van a külvilágban, azért jött létre ez a sorozat. Rengeteg feszültség, aggódás, fáradtság van körülöttünk ami hat ránk. Ezzel együtt jól lehetünk belül, magunkban, illetve vissza kerülhetünk önmagunk közepébe, ha megfelelő ismeretek és szakrális gyakorlatok által rendezzük magunkat. „Aki nem hiszi, járjon utána!” Én utánajártam, megtettem, s most RENDBEN vagyok. És ez számodra is nyitott út. Tarts velem a Csillag-Mese-Szer sorozat TÉL-moduljában!

A sorozat célja, hogy eligazodjunk az időben, hogy az adott időminőség megismerése által megfelelő gondolatokkal és cselekvésekkel a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legkönnyebben elérjük azt a mindenki által vágyott állapotot, ami az önmegvalósítás boldogsága.

Éld át a telet, készülj a tavaszra! Semmiből sosem lett még semmi (hülyeség az ősrobbanás), tegyél érte, hogy tél végén megújulhasson az életed, hogy oldott boldogságban, kiteljesedetten létezz!   Mit nyersz azzal, hogy csatlakozol a Csillag-Mese-Szer folyam csapatához?

  • FELGYORSÍTOM neked az utat ahhoz, hogy a természet rendje, a kereteket biztosító, biztonságot nyújtó esztendőkörös tizenkettesség beépüljön a szívedbe, lelkedbe, fejedbe és életedbe. Megjártam az utat és HOSSZÚ ÉVEK kellettek hozzá, hogy a megfelelő módszerek, tanítók megtalálása által megszerezzem azt a tudást, amivel ma a világban biztonsággal létezem. NEKED NEM KELL ÉVEKET KUTASSÁL, PRÓBÁLKOZZ, TESZTELJ ahhoz, hogy meglehessen mindaz a tudás, ami kiteljesíti életedet. Én már megtettem ezt és hajlandó vagyok megosztani tapasztalataimat.
  • Azzal hogy saját inkarnációs gyökereiddel foglalkozol, erősíted jelen megtestesülésed okának SIKERÉT. Ugye aki nem született eszkimónak, hiába is szeretne az lenni, tőle nem azt várja el saját fölsőbb szellemi énje. (Én pl. eléggé szar eszkimó lennék, holott nagyon sok minden miatt szimpatikus ez a kultúra és mélyen tisztelem azon embertársaimat, akik a jég fogságában művelik ki gyönyörű önmagukat.) Ezért aztán a magyar néphagyomány és ősi táltoshitünk szerinti (házi) rítusokat is látsz/olvasol majd tőlem. A rítus, a szertartás megszenteli az életedet.
  • A Mese-Szerek által az ÖNISMERET-ben mélyülsz. A táltoshagyatékból ránk maradt magyar népmesék feltárják a személyesen neked szóló üzenetet, eligazítanak, a következő lépéshez szükséges utat is megmutatják. A Tanítás által egyre tudatosabb leszel, ami pedig a boldogság felé vezető út maga, mely AZONNAL könnyebbít, középre hoz, rendbe tesz.

 

Látod, különleges lehetőséged nyílik most arra, hogy rendben legyél. Mert ha rendbe kerülsz a teremtett világ ritmusával, rendben leszel bent, önmagadban legbelül is. Ehhez csupán ismeretekre és tettekre van szükséged. Ebben tud neked segíteni a  Csillag-Mese-Szer sorozat, ami a TÉL-modullal indul, s melyhez később is lehet csatlakozni, hiszen a felvételek egész esztendőben elérhetőek lesznek a tagok számára.

Milyen tartalmak segítik önmegvalósításodat a sorozatban?

  • Az adott csillagjegy érvénytartamának elején előadást hallasz az adott minőségről, kiegészítve az idő kiemelt pontjainak ismertetésével. Szóba kerül az emberi életfolyammegfelelő szakasza, a javasolt jógagyakorlatok és meditációs területek is.
  • jellegzetes események, jellegadó szereplők, jelképektárházát is megnyitom, ezekről is szólok. Rendszerszinten kapod meg ezeket a tudnivalókat. Milyen eszközzel? Irodalmi, képzőművészeti, népművészeti alkotásokbemutatásával, LEÍRÁSOKKAL ELLÁTOTT KÉPEKET is közzé téve a zárt FB-csoportban. Miért? Mert egyre inkább lényegessé válik, hogy az egyes jegyminőségekre ráismerjünk a hétköznapokban is. Hogy életünk színterének eseményeit, szereplőit, tárgyait jelképszinten felismerjük, s azonosítani tudjuk a spirituális Tanítások kibontása érdekében. Ebben pedig a Forrásból merítő alázatos művészek alkotásai segítenek bennünket, ezek közvetítik számunkra a felsőbb Igazságot.
  • szertartások erősítik a gyökereinkhez és az égiekhez való kapcsolódásunkat. Kiemelnek a hétköznapokból, rendeznek bennünket, átfomálnak, jobbá tesznek. A szertartásoknak és rítusoknak rendszere van, az idő kiemelt (szent) pontjaihoz köthetőek. A Csillag-Mese-SzerTÉL moduljának alkalmain az adott jegyérvénytartam ünnepeihez élő videós szertartás, előre felvett rítus és/vagy rítusleírás járul.
  • Külön videóban mélyülsz majd önmagadban havonta 2 szép magyar népmese által (Mese-Szer), mely évköri rendben kerül eléd, így az adott időegység tudnivalóit bővíti. A tél folyamán így 6 magyar népmesét ismersz meg.
  • Előadások lesznek különösen fontos témákban (pl. pálosok, táltosok, nevezetes szentek, egy-egy irodalmi mű asztrálmítoszi olvasata, stb., stb.)
  • A jegyérvénytartam vége felé egy népballada és egy Arany János ballada alapján hangolódunk az átmenetre, ami egyik csillagjegyből a másikba vezet el minket. Meglátjuk HOGYAN történik ez a szintérváltás, milyen lehetőségeink vannak a búcsú (esetleg gyász) és az üdvözlés (ünneplés) terepén, hogy a lehető legjobban élhessük meg folyamatában ezt a változást (is).

Hogy történik mindez?

  • Zárt FaceBook-csoportban kapcsolódunk, itt követheted az élő videókat (melyek fennmaradnak, később is megtekinthetőek) és nézheted meg a MÁR MEGLÉVŐ felvételeket.

  A 2024-es év telének témái és menetrendje:   BAK hava

  • Bak havának, minőségének, a hónap kiemelt pontjainak ismertetése és a szimbólumok rendszerszintű ismeretébe való beavatás – 2 előadás (2 külön videófelvétel)
  • Vízkereszti házszentelés (szer)– videófelvétel
  • Mese-Szer (a mesemondás után vezetett imaginációval mélyülünk a mesében): egy már felvett és egy új mesével; Az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 január 9.
  • Ballada-est, a Bakból a Vízöntőbe való átmenet kódfejtése: egy már felvett és egy új balladával; Az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 január 18.
  • Árpádházi Szent Margit, a táltoskirálylány – előadás: az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 január 18.

VÍZÖNTŐ hava

  • Vízöntő havának, minőségének, a hónap kiemelt pontjainak ismertetése és a szimbólumok rendszerszintű ismeretébe való beavatás – 2 előadás (2 külön videófelvétel)
  • Gyertyaszentelés – szertartás – videófelvétel
  • A magyar ház szentsége – előadás: az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 február 6.
  • Mese-Szer (a mesemondás után vezetett imaginációval mélyülünk a mesében): egy már felvett és egy új mesével; Az élő videó időpontja: 2024 február 15.
  • Ballada-est, a Vízöntőből a Halakba való átmenet kódfejtése: egy már felvett és egy új balladával; Az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 február 20.
  • NAGYBÖJT – előadás és Szer-Tartás: az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 február 20.

HALAK hava

  • Halak havának, minőségének, a hónap kiemelt pontjainak ismertetése és a szimbólumok rendszerszintű ismeretébe való beavatás – 2 előadás (2 külön videófelvétel)
  • A kőszívű ember fiai Jókai Mór regény asztrálmítoszi olvasata – előadás videófelvételről
  • Mese-Szer (a mesemondás után vezetett imaginációval mélyülünk a mesében): egy már felvett és egy új mesével; Az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 március 5.
  • NAGYHÉT és HÚSVÉT – előadás: az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 március 19.
  • Ballada-est, a Halakból a Vízöntőbe való átmenet kódfejtése: egy már felvett és egy új balladával; Az ÉLŐ VIDEÓ időpontja: 2024 március 19.

 

MINDEN élő videós ALKALOM ESTE 8 órakor kezdődik.

Részvételi díj a Bak, Vízöntő és Halak alkalmakra egyben fizetve: 48.000 ft/fő Részletfizetéssel 19.000 ft/hó   A jelentkezés a Csillag-Mese-Szer folyamra elkezdődött. Jelezd, ha velem tartasz! Szeretettel vár: Jenei Gabriella „Gabus”, mesemondó, művelődésszervező jegabu@gmail.com


KÉP: pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published.