Trianon – a háromszoros nem!

Trianon – a háromszoros nem!

Június 4. Nemzeti gyásznap.

IGEN. Kicsiny gyermekként nem értettem hogyan lehet az, hogy vannak olyan magyarok, akik nem Magyarországon élnek. Elképedve hallgattam szüleim magyarázatát és valami szörnyű gonoszságot sejtettem meg akkor. Olyat éreztem, mint mikor vidéken egy ottani szomszédunk az épp megszületett kicsi macskákat a szemem láttára (óvodás voltam) ÉLVE eltemette. Ugyanezt a dermesztő rosszat éreztem meg akkor, mikor Trianonról hallottam gyermekként…

IGEN. Amikor a diplomamunkámat írtam az eurázsiai sámánizmusról, s a sámánbeavatás feldarabolás részével ismerkedtem, akkor eszembe jutott Szegfűhajú János története (Ezen a linken meghallgathatod a mesét: http://bit.ly/1Y4rDGI Itt elolvashatod: https://esztoramesemuhely.hu/2020/05/31/szegfuhaju-janos/ ). És rájöttem, hogy azért érzem felnőttként a Kárpát-haza egységét, mert az a valóság. Hiszen azt, aki táltos, azt nem lehet feldarabolással hatástalanítani. !!!

IGEN. A feldarabolás által aki „olyan”, az beavatódik valamibe, ami által erősebb, szebb, még jobb, nemesebb lesz. Azzal együtt, hogy nehéz ez az út…

IGEN. IGEN. IGEN.
„Nem tudták, hogy magok vagyunk, s földbe döngöltek minket.” Az indián mondás ránk, magyarokra is igaz. A ránk háromszor nem-et mondók tudták mit tesznek, mégis megtették mert elfelejtették, hogy egyek vagyunk. Az ő sebeik nagyobbak mint a mieink, mert mi megújultunk a háromszoros beavatás által és erősebbé, szebbé, jobbá lettünk. Sosem az ábeleket kell sajnálni, hanem a káinokat!
Adja Isten, hogy mindannyiunk sebei begyógyuljanak! Adja Ég, hogy minden nemzet, család, egyén EGÉSZ-ségben éljen, a Teremtő rendelése szerint! ÁLDÁS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.