OnLine mesecsoportok

OnLine mesecsoportok

Kedves Mesebarátaim!

A múlt elmúlt, a jövő rejtelem, szeresd a jelent mert jót jelent! – hallhatjuk a Kung Fu panda c. filmben a Mester tanítását.
Igen! A jövő rejtelem, s mivel tovább már nem bírjuk mesecsoport nélkül, az online térbe költözünk, ott találkozunk ezután, míg csupán ezt szabad és javallott. A Csillagmesék® sorozatot folytatjuk legelőször is. 2-3 alkalmat tervezek minden csillagjegyről ugyanazzal a mesével. A, B és C időpontok közül lehet majd választani, lesz hétvégi és esti csoport is.

Az OnLine mesecsoportba való jelentkezés menete:

 1. A honlapomon (esztoramesemuhely.hu) a MŰHELYEK menü „Következő események” fülecskéje alatt találod az alkalmakat.
  Itt: https://esztoramesemuhely.hu/esemenyek/lista/
 2. Ha kiválasztottad a neked megfelelő időpontot, jelezd ezt nekem a jegabu@gmail.com címen!
  Írd meg, kérlek, hogy milyen névről érkezik majd az utalásod és add meg a névhez tartozó címet is! (Ez azért fontos, mert van mikor pl. a férj fizet, de a feleség vesz részt az eseményen, és így nem a résztvevőre nevére megy a számla.)
 3. Válaszlevélben küldöm a számládat (PDF-formátumban), benne a számlaszámmal, amire utalhatod a részvételi díjat.
 4. A kiválasztott mesecsoport időpontja előtt 2-3 nappal írok neked emlékeztetőt.

KÉRLEK, CSAK AKKOR JELENTKEZZ A MESECSOPORTBA, HA MEGOLDOTT, HOGY LÁSSUK ÉS HALLJUK IS EGYMÁST! Szóval kamera és mikrofon kötelező! Köszönöm.

TEENDŐK a mesecsoport napján:

 1. SEMMIT NEM KELL LETÖLTENI ahhoz, hogy kapcsolódjunk! Szóval relax!
 2. Az e-mail fiókodba lépj be!
 3. Tíz (azaz: 10) perccel az esemény előtt indítom a hívást a videóbeszélgetésnél.
  Ez megjelenik a monitorodon és lehet, hogy hallod is a csöngést, ha be van kapcsolva a hangszóród. Egyszerűen csak válaszolj, vagyis fogadd a hívást! 🙂
 4. Amikor fogadod a hívást, akkor engedélyezd a kamera és a mikrofon használatát az eszközödnek! Erre lesz ott kérdező ablak, szóval egyszerűen megy majd. Ennyi!

NE IJEDJ MEG, ha nem tudsz kapcsolódni azonnal! Ez esetben küldök egy segédlinket és azzal sikerülni fog! MINDENKIT MEGVÁRUNK, aki bejelentkezett az aznapi alkalomra.

Kérlek, ugyanúgy időben legyél velünk, ahogy személyesen is tennéd!

Az előkészületeknél, kérlek figyelj rá, hogy megteremtsd magad és az egész csoport számára a ZAVARTALAN lehetőséget a mesében való elmélyüléshez. Szóval a csoport előtt etesd/simogasd meg a kutyát/macskát/gyereket/férjet/feleséget stb., majd csukd magadra az ajtót! Érdemes jó előre jelezni a családnak, hogy te bizony most „lelépsz” 3 órára, ne számítsanak rád ezidő alatt!

A mesecsoportokban mindig tartunk szünetet, az OnLine csoportban is számíthatsz erre. A 3 órának kb. a felénél iktatunk be egy 15 perces eltávozósdit. A hívást nem bontom, marad, csak ki-ki elsétál a dolgára röviden.

Az OnLine mesecsoportokba 4-8 mesebarátot fogadok alkalmanként.

A 3 órás OnLine mesecsoporton való részvétel díja: 3.500 ft/alkalom/fő előreutalással
Vagy ha támogatnád munkámat, akkor 5.000 ft támogatói díjjal teheted ezt meg.

Minden kedves mesebarátomat szeretettel várom ezeken a különleges alkalmakon! 🙂
Jenei Gabriella „Gabus”

 

u.i.: A meghirdetett felnőtt mesecsoportokon kívül lehetőség van a családnak vagy baráti körnek is mesealkalmat rendelni. Ebben az esetben előre egyeztetjük a mesét, a résztvevők életkorának és érdeklődésének megfelelően. A díjszabás az igényelt időtartam és résztvevő személyek számának függvényében esetileg állapítható meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.